Het is zover! - Reisverslag uit Middelbeers, Nederland van Maartje Smetsers - WaarBenJij.nu Het is zover! - Reisverslag uit Middelbeers, Nederland van Maartje Smetsers - WaarBenJij.nu

Het is zover!

Blijf op de hoogte en volg Maartje

31 Augustus 2012 | Nederland, Middelbeers

Hallo de dag van vertrek is dan eindelijk aangebroken, de wekker ging om 4 uur en inmiddels zitten we in de auto richting Schiphol. De afgelopen twee dagen waren nogal druk.... Inpakken, uitpakken en maar weer inpakken.... Maar uiteindelijk is het toch gelukt om alles wat ik mee wilde nemen op de één of andere manier in de tassen te krijgen :-) Ik zal vandaag om 7.20 vertrekken richting London waar ik een tussenlanding maak en 3 uur moet wachten. Na die 3 uur vertrek ik richting Nairobi (Kenia) en ik hoop daar vanavond rond een uurtje of 9 plaatselijke tijd te landen. Ik heb een lange dag voor de boeg maar ik heb er alle vertrouwen in en natuurlijk heb ik er super veel zin in! Nou dit was het voor nu.... Hopelijk volgen er nog vele verslagen..... voor nu haudoe!

• 31 Augustus 2012 - 09:48

Ed En Ingrid:

heee Maartje
    tijdens het typen van dit bericht zit jij als het goed is nog in de vlieger dus nog een goede reis
    en een fijne aankomst we zijn benieuwt hoe het je zal vergaan daar maar da zullen we wel kunnen volgen
    denk ik als ze je daar tenminste niet te veel afbeulen
    in ieder geval heel veel plezieren kijk uit daar
    groetjes Ed en Ingrid

• 31 Augustus 2012 - 13:14

Fam Van De Sande:

Hoi Maartje,

Hopelijk heb je een goede reis gehad. En ben je als je dit leest al helemaal of een heel eind op weg naar de plaats van bestemming. We wensen je heel erg veel plezier en een heel leerzame en bijzondere tijd toe. Dat het een goed en veilig avontuur mag worden !
    Je staat onder onze favorieten en we zijn benieuwd naar je verhalen.

Groetjes van Marcel en Ingrid van de Sande

• 31 Augustus 2012 - 18:05

De Kollenburgers:

Ha meske,
    Eindelijk..... je reis is begonnen, de voorbereiding zit er op, nu maar genieten van wat je zult zien en gaat meemaken maar WEL in positieve zin.misschien wel een tijd die je nooit meer zult vergeten
    hopelijk is de eerste verre vlucht je goed bevallen, ook wij hebben je bij de favorieten gezet en zullen je avontuur gaan volgen.
    groet van ons

• 01 September 2012 - 21:08

Fam. Smetsers Ut Ven:

Hej Maartje!
    Het grote avontuur is begonnen!
    We hopen dat je je draai daar kunt vinden en wensen je alle succes toe.
    Geniet van alles en maak er jou super-ervaring van!

Alle goeds en liefs van Carl, Rianne, Jenny, Ralf en x van Noa.